strak, Minimalistisch & stijlvol

Glazen deuren

Veel mensen die naar glazen deuren zoeken, bedoelen eigenlijk stalen deuren of steel look deuren. Deze deuren bestaan uit verschillende delen glas en worden gescheiden door balken staal, aluminium of hout die afgewerkt zijn met een zwarte poederlak.

Zowel stalen deuren als steel look deuren laten veel licht door en creëren een gevoel van ruimte in jouw interieur.

OPGELET: Peeters Interieur maakt enkel binnendeuren.

Glazen deur gesloten

Past bij elke stijl

Glazen binnendeuren voor elk interieur

Stalen en steel look ‘glazen deuren’ zijn strak en elegant. Ze voorzien elke ruimte van een subtiele blikvanger die perfect past in elke interieurstijl. Door zijn strakke, minimalistische look voelt deze deur zich volledig thuis in moderne interieurs.

Ook in andere stijlen voegt deze deur een unieke sfeer toe. Wil je graag een luxueus gevoel verkrijgen in een klassiek interieur? Dan is deze deur één van de beste opties.

De speciale deuren trekken de aandacht niet weg van de rest van het interieur, maar benadrukken juist de schoonheid ervan door bijvoorbeeld veel licht binnen te laten. Ze blijven op de achtergrond, maar bieden toch een unieke feel aan elke ruimte.

Stylish én praktisch

Steel look glazen deuren

De meest populaire glazen deuren zijn steel look glazen deuren. Dit zijn deuren in steel look die gebruik maken van grote glaspartijen om een minimalistisch en groots gevoel in huis te brengen. Deze deuren zijn voorzien van een poedercoating die de deur een nette, elegante look geeft.

Mat zwart gepoederlakt aluminium is het materiaal dat tegenwoordig het populairst is. Het is een licht, maar stevig materiaal dat de voordelen van staal met zich mee draagt, zoals bijvoorbeeld de onderhoudsvriendelijkheid. De steel look deuren kunnen bij ons ook gemaakt worden van hout.

Al onze ‘glazen deuren’ maken we op maat. Zo heb je zelf meer vrijheid om een deur te laten samenstellen die echt bij jou past.

De materialen waaruit een steel look glazen deur bestaat, hebben als voordeel dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn. Onze speciale poedercoating maakt dit mogelijk omdat ze het materiaal beschermt tegen roest en vervorming. Maak ze wel regelmatig schoon om enkele tientallen jaren van jouw deuren te kunnen genieten.

Dubbele glazen deur open
Dubbele glazen deur wit

Ruim assortiment

Binnendeur met glas

Glas biedt aangename lichtinval bij deuren. Qua glas hebben we een ruim assortiment dat gebruikt kan worden bij meerdere deurtypes. Met helder glas geniet je van het meeste lichtinval en een extra ruimtegevoel. Bij gezuurd glas (mat glas) heb je dan weer meer privacy en wat minder lichtinval.

Elegant licht binnenlaten

Glazen schuifdeur

Een schuifdeur uit glas is een fantastische optie om twee ruimtes op een elegante manier met elkaar te verbinden. Het zorgt voor een gevoel van luxe en laat veel licht door. Hierdoor zal je interieur beter verlicht worden en kan je nog meer genieten van die superzonnige dagen.

In moderne interieurs voelt helder, gehard glas zich helemaal thuis omdat het minimalistisch is en het meeste licht doorlaat. Heb je liever een schuifdeur die redelijk veel licht doorlaat, maar ook de nodige privacy biedt? Dan is gezuurd glas (mat glas) of gezandstraald glas een beter alternatief.

Glazen binnendeuren deels open

FAQ

Veel gestelde vragen

Dit hangt af van het formaat, het gekozen deurtype, het type glas en de afwerking. Kies je voor een stalen afwerking, dan zal het prijskaartje hoger liggen dan bij een afwerking in steel look uit aluminium of hout.

Het plaatsen van een glazen deur is precisiewerk en verschilt natuurlijk per deurtype. We raden aan om een expert te contacteren die dit voor je doet zodat de deur zeker niet uit haar scharnieren valt bijvoorbeeld.

Heb je een andere vraag?

Staat jouw vraag er niet tussen of heb je graag nog wat extra informatie voor je een deur koopt? Laat gerust iets weten of kom langs. We helpen je graag verder bij de juiste keuze te maken.

Hoe gaan we te werk?

Stappenplan voor het aankopen van glazen deuren

Stel je binnendeuren op maat samen in onze showroom

Kom langs in onze showroom in Meerhout en ontdek onze eindeloze mogelijkheden voor binnendeuren. We tonen je verschillende modellen en vertellen je alles over de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Tijdens dit bezoek bepaal je jouw voorkeuren, waarna we een totaalofferte samenstellen. Zo weet je meteen wat jouw nieuwe deuren zullen kosten, inclusief plaatsing.

Persoonlijke opmeting ter plaatse

Wanneer je overtuigd bent van ons voorstel, maken we een afspraak voor gedetailleerde opmetingen ter plaatse. Zo zijn we 100% zeker dat de binnendeuren naadloos passen in de voorziene deuropeningen. Deze opmetingen zijn noodzakelijk voor het uitwerken van technische productietekeningen. Tijdens het maken van de afspraak voor de opmeting, spreken we meteen ook een plaatsingsdatum af.

Vakkundige plaatsing door onze vakmensen

Een tweetal weken voor de plaatsingsdatum bevestigen we onze komst. Onze eigen vakmensen staan in voor een perfecte plaatsing en afwerking. We leveren alles netjes op. Bij een vervanging van bestaande deuren nemen we, indien gewenst, de oude deuren en het afval mee zodat je meteen van jouw nieuwe deuren kunt genieten.

Binnendeuren op maat

Peeters Interieur te Meerhout

Binnendeuren op maat vormen de specialiteit van Peeters Interieur. Met ons zelfontwikkelde gamma Adooré behoren we tot de absolute trendsetters voor moderne deuren in België. Voor allerlei soorten deuren op maat ben je bij ons aan het juiste adres.

Dankzij onze eigen lakkerij en met onze jarenlange ervaring werken we elke deur naar wens af. Iedere binnendeur wordt na een persoonlijke opmeting vervaardigd in ons eigen werkatelier. De professionele plaatsing en afwerking gebeurt door eigen vakmensen.

Kom gerust langs in onze showroom in Meerhout om inspiratie op te doen en advies op maat te krijgen.