Binnendeuren op maat

Peeters Interieur te Meerhout

Binnendeuren op maat vormen de specialiteit van Peeters Interieur. Met ons zelfontwikkelde gamma Adooré behoren we tot de absolute trendsetters voor moderne deuren in België. Voor allerlei soorten deuren op maat ben je bij ons aan het juiste adres.

Dankzij onze eigen lakkerij en met onze jarenlange ervaring werken we elke deur naar wens af. Iedere binnendeur wordt na een persoonlijke opmeting vervaardigd in ons eigen werkatelier. De professionele plaatsing en afwerking gebeurt door eigen vakmensen.

Kom gerust langs in onze showroom in Meerhout om inspiratie op te doen en advies op maat te krijgen.

Moderne deuren

Bij een modern interieur horen moderne binnendeuren. Minimalisme en stijl staan hierbij centraal. Door hun strakke lijnen of juist hun manier om zo goed als onzichtbaar te zijn, leggen ze de nadruk op strakheid en dit minimalisme.

Het strakke design van een moderne binnendeur maakt deze zeer veelzijdig en zorgt voor een gevoel van ruimte. Ze past in elk interieur, mits je de juiste afwerking kiest.

Schuifdeuren

Schuifdeuren verbinden verschillende ruimtes in jouw huis op een unieke manier. Ze genieten van een geruisloze, vloeiende bediening. Verder voorzien ze een ruimtegevoel en zijn ze enorm veelzijdig.

Je kan bijna elk deurpaneel als schuifdeur laten installeren. Deze vrijheid wordt dan nog eens uitgebreid doordat je het formaat van de deur helemaal zelf kan kiezen. Dit formaat kan bijvoorbeeld groter dan de deuropening zijn.

Blokdeuren

Als je jouw minimalisme in huis naar een nieuw niveau wilt tillen, dan is een blokdeur een goede keuze. Dit deurtype is strak, netjes en typeert moderniteit. Hierdoor past ze perfect in elk modern interieur. Maar laat je niet misleiden, blokdeuren passen bij vrijwel alle interieurtypes.

Een blokdeur wordt geplaatst in een strakke omlijsting van amper 40mm breed en 3mm dik.

Stalen deuren

Een stalen deur voegt een stijlvolle, minimalistische touch met een luxe uitstraling toe aan elk interieur. Hierdoor passen ze naadloos in elk modern interieur, maar ook bij andere interieurstijlen zijn deze unieke deuren een prachtige aanvulling.

Stalen deuren bestaan uit grote glaspartijen met een frame van staal. Deze deuren trekken de aandacht niet weg van het interieur, maar benadrukken juist de schoonheid ervan op een zeer unieke en subtiele manier.

Steel look deuren

Steel look deuren zijn al een lange tijd aan een opmars bezig. Je ziet ze vooral verschijnen in moderne interieurs, maar soms ook in andere interieurtypes. Hun stijlvolle, moderne touch zorgt voor een gevoel van luxe in elke ruimte.

Deze deuren zijn gemaakt van aluminium of hout met een speciale afwerking die de deur een stalen uiterlijk geeft.

Pivoterende deuren

Deze deur maakt gebruikt van draaipunten op het plafond en de vloer. Hierdoor kunnen ze in beide richtingen draaien. De meest moderne varianten zijn voorzien van onzichtbare scharnieren.

Pivoterende deuren hebben een vastzetting op 0° en 90°. Hierdoor zijn ze ideaal voor deuren die vaak open blijven staan. Ook voor hoge en brede deuropeningen zijn ze een fantastische keuze.

Landelijke deuren

Landelijke deuren voegen een natuurlijke touch toe aan elk interieur. Ze voelen zich uiteraard helemaal thuis in een landelijk interieur, maar ook in andere interieurtypes kan een landelijke deur voor iets moois zorgen.

Door infrezen van verticale groeven of panelen kunnen we de deur een landelijke toets geven. We maken de deuren altijd op maat. Je kiest dus zelf welke klink je laat toevoegen, of de scharnieren zichtbaar zijn... Met landelijke deuren haal je rust, ruimte en vooral een ontspannen sfeer binnen.

Aluminium binnendeuren

Aluminium is een duurzaam en hedendaags materiaal. Met zijn unieke eigenschappen en voordelen is het materiaal bijzonder geschikt voor deurframes.

Een deur met een aluminium frame, zoals SignALUre van Adooré, geniet van verschillende voordelen. Extra vochtbestendigheid, een stabieler deurblad en natuurlijk een extra strakke, moderne look.

Hoe gaan we te werk?

Stappenplan

Stel je binnendeuren op maat samen in onze showroom

Kom langs in onze showroom in Meerhout en ontdek onze eindeloze mogelijkheden voor binnendeuren. We tonen je verschillende modellen en vertellen je alles over de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Tijdens dit bezoek bepaal je jouw voorkeuren, waarna we een totaalofferte samenstellen. Zo weet je meteen wat jouw nieuwe deuren zullen kosten, inclusief plaatsing.

Persoonlijke opmeting ter plaatse

Wanneer je jouw nieuwe binnendeuren bestelt, spreken we meteen een datum af voor gedetailleerde opmetingen ter plaatse en voor de plaatsing zelf. Zo zijn we 100% zeker dat de binnendeuren naadloos passen in de voorziene deuropeningen. Deze opmetingen zijn noodzakelijk voor het uitwerken van technische productietekeningen.

Vakkundige plaatsing door onze vakmensen

Voor de plaatsingsdatum bevestigen we onze komst. Onze eigen vakmensen staan in voor een perfecte plaatsing en afwerking. We leveren alles netjes op. Bij een vervanging van bestaande deuren nemen we, indien gewenst, de oude deuren en het afval mee zodat je meteen van jouw nieuwe deuren kunt genieten.

Reviews

Wat zeggen onze klanten?