Minimalistisch & stijlvol

Stalen deuren

Een stalen deur voorziet elk interieur van een minimalistische, stijlvolle touch met een luxe uitstraling. Heb je een modern interieur of geniet je van schoonheid in eenvoud? Dan zijn stalen deuren een goede keuze. Ontdek de voordelen hier.

Stalen binnendeuren

Een stalen binnendeur is minimalistisch. Hierdoor past het perfect in een modern interieur. Maar net zoals bij de andere materialen, zijn er ook mooie toepassingen voor stalen deuren in andere interieurstijlen.

In een klassieke interieur verbindt een zwarte stalen binnendeur bijvoorbeeld verschillende ruimtes naadloos door het minimalistische design. Een perfecte afwerking zorgt voor een mooi geheel dat in elke stijl een luxueuze tint toevoegt.

glazen binnendeuren in een modern interieur
Luxueuze tint

Stalen deur met glas

Stalen deuren met grote glaspartijen zijn aan een echte opmars bezig. De nette, minimalistische uitstraling voorziet elk interieur van een luxueus gevoel. Deze deuren trekken de aandacht niet weg van het interieur, maar benadrukken de schoonheid ervan op een unieke manier. De meeste populaire stalen deur met glas is voorzien van een zwarte poedercoating die een nette steel look geeft. Wil je graag deuren laten plaatsen die elke ruimte van een unieke doorgang voorziet? Dan zijn stalen deuren met glas een fantastische keuze. Wil je graag het gevoel van deze stalen deuren in huis halen, maar gebruik je liever een ander materiaal? Bekijk dan zeker onze pagina over steel look deuren. Daar vind je het beste alternatief voor deze topdeuren.
Ruim assortiment

Stalen deuren op maat

Onze stalen binnendeuren worden op maat gemaakt. Je kiest zelf tussen onze verschillende soorten lak. De meeste mensen kiezen voor een zwarte lak die deels of volledig mat gemaakt wordt. We hebben lak uit alle RAL-kleuren om jou zo veel mogelijk keuze te geven. Qua glas hebben we ook een ruim assortiment. Helder glas kiest men vooral om veel licht binnen te laten en een ruimtegevoel te creëren. Gezuurd glas (mat glas) kies je best als je graag wat extra privacy wilt. Dit glas laat nog altijd veel licht door, maar natuurlijk minder dan helder glas. Nog een optie voor meer privacy is gezandstraald glas.
Minimalistische look

Stalen pivotdeur

Een pivotdeur is een speciale soort deur die langs de onderkant en de bovenkant vastzit aan scharnieren. Dit zorgt voor een speciale feel die je bij standaard stalen deuren niet krijgt. Het volgt het principe van een draaideur en duw je dus open. Omdat de deur op het plafond en de vloer gemonteerd is, draait deze om een verticale as. Hierdoor kan de deur zowel naar binnen als naar buiten draaien. Dit zorgt voor een vrijer gevoel dat nog eens de nadruk legt op luxe. Deze deur behoudt wel de andere voordelen van een stalen deur zoals de minimalistische, luxueuze look met veel glas. De minimalistische look wordt nog verder benadrukt doordat een pivotdeur niet in een kozijn gemonteerd wordt.
Zijdelings / Pivoterend

Welke scharnieren bij stalen deuren?

  • Zijdelingse scharnieren: de scharnieren worden aan de zijkant van het kader en de deur gelast. Hierdoor zijn deze stalen deuren beperkt in hoogte en breedte. De deur opent naar één kant en kan je laten openstaan.
  • Pivoterende scharnieren: de scharnieren worden aan de boven- en onderkant van het kader gemonteerd. Aan de onderkant is het kader iets breder omdat er een veer inzit. Deze deur kan je naar beide kanten openen.
FAQ

Veel gestelde vragen

Dit hangt vooral van de afmetingen af. Met een stalen deur haal je een luxueuze look in huis waarvan de prijs kan oplopen. Een goedkoper alternatief is een steel look deur.

We raden aan om in plaats hiervan een steel wood deur te laten plaatsen. Deze houten deur wordt afgewerkt om een stalen uiterlijk te bekomen. Bekijk onze pagina over steel look deuren om mee te weten te komen. Of kom eens langs in onze showroom te Meerhout.

Heb je een andere vraag?

Staat jouw vraag er niet tussen of heb je graag nog wat extra informatie voor je een deur koopt? Laat gerust iets weten of kom langs. We helpen je graag verder bij de juiste keuze te maken.

Hoe gaan we te werk?

Stappenplan voor het aankopen van stalen deuren

Stel je stalen deuren op maat samen in onze showroom

Kom langs in onze showroom in Meerhout en ontdek onze eindeloze mogelijkheden voor deuren van staal. We tonen je verschillende modellen en vertellen je alles over de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Tijdens dit bezoek bepaal je jouw voorkeuren, waarna we een totaalofferte samenstellen. Zo weet je meteen wat jouw nieuwe stalen deuren zullen kosten, inclusief plaatsing.

Persoonlijke opmeting ter plaatse

Wanneer je jouw nieuwe stalen deuren bestelt, spreken we meteen een datum af voor gedetailleerde opmetingen ter plaatse en voor de plaatsing zelf. Zo zijn we 100% zeker dat de stalen deuren naadloos passen in de voorziene deuropeningen. Deze opmetingen zijn noodzakelijk voor het uitwerken van technische productietekeningen.

Vakkundige plaatsing door onze vakmensen

Voor de plaatsingsdatum bevestigen we onze komst. Onze eigen vakmensen staan in voor een perfecte plaatsing en afwerking. We leveren alles netjes op. Bij een vervanging van bestaande deuren nemen we, indien gewenst, de oude deuren en het afval mee zodat je meteen van jouw nieuwe deuren kunt genieten.

Binnendeuren op maat

Peeters Interieur te Meerhout

Binnendeuren op maat vormen de specialiteit van Peeters Interieur. Met ons zelfontwikkelde gamma Adooré behoren we tot de absolute trendsetters voor moderne deuren in België. Voor allerlei soorten deuren op maat ben je bij ons aan het juiste adres.

Dankzij onze eigen lakkerij en met onze jarenlange ervaring werken we elke deur naar wens af. Iedere binnendeur wordt na een persoonlijke opmeting vervaardigd in ons eigen werkatelier. De professionele plaatsing en afwerking gebeurt door eigen vakmensen.

Kom gerust langs in onze showroom in Meerhout om inspiratie op te doen en advies op maat te krijgen.

Binnendeuren op maat

Peeters Interieur te Meerhout

Binnendeuren op maat vormen de specialiteit van Peeters Interieur. Met ons zelfontwikkelde gamma Adooré behoren we tot de absolute trendsetters voor moderne deuren in België. Voor allerlei soorten deuren op maat ben je bij ons aan het juiste adres.

Dankzij onze eigen lakkerij en met onze jarenlange ervaring werken we elke deur naar wens af. Iedere binnendeur wordt na een persoonlijke opmeting vervaardigd in ons eigen werkatelier. De professionele plaatsing en afwerking gebeurt door eigen vakmensen.

Kom gerust langs in onze showroom in Meerhout om inspiratie op te doen en advies op maat te krijgen.