Natuurlijke uitstraling

Landelijke binnendeuren

Heb je een landelijk interieur? Dan kies je best voor landelijke binnendeuren. Deze deuren maken gebruik van hun natuurlijke uitstraling om de aandacht te trekken. Hierdoor is het belangrijk om de juiste deur te kiezen en te voorzien van een perfecte afwerking.

Strakke landelijke deuren zijn één van de specialiteiten van Peeters Interieur.

Witte landelijke binnendeur gesloten
Witte landelijke binnendeuren
Landelijk of modern?

Voordelen van landelijke binnendeuren

Strak landelijke binnendeuren zijn een moderne versie van de oude landelijke deuren die vroeger heel populair waren. Met deze variant haal je de sfeer van vroeger deels binnen, maar behoud je wel het strakke design in je interieur.

Deze toppers zijn beschikbaar in houtvarianten zoals eik of gelakt. Deze deuren voelen zich hierdoor helemaal thuis in een landelijk interieur, maar er zijn ook modernere variaties beschikbaar die in andere interieurstijlen passen.

landelijke look, extra lichtinval

Landelijke binnendeur met glas

Een landelijke binnendeur met glas is perfect voor mensen die houden van de landelijke look, maar ook meer lichtinval willen. Je hebt de keuze tussen verschillende soorten glas zoals helder, gezuurd (mat) of gezandstraald.

Helder glas is de keuze van mensen die het meeste lichtinval willen en geen extra privacy nodig hebben. Mat glas is een betere keuze als je privacy wilt voorzien. Bij gezandstraald glas kies je zelf de balans tussen privacy en licht.

Als je kiest voor een strakke, landelijke deur met glas, dan kies je zelf de verdeling glas/hout. Er zijn verschillende roedeverdelingen beschikbaar. We voorzien veel keuze zodat je er kan kiezen die perfect bij jouw interieur passen!

Greep houten landelijke binnendeuren
Volledig op maat

Landelijke binnendeuren op maat

Qua design zijn er bij landelijke binnendeuren op maat enorm veel mogelijkheden. We kunnen bijvoorbeeld speciale groeven in de deur trekken op basis van jouw voorkeuren en de panelen volledig op maat maken. Hiernaast is het deurblad aanpassen om een landelijke look te verkrijgen ook een optie.

Verder kies je tussen een uitgebreide reeks kleuren en soorten lak om de landelijke look helemaal ‘af’ te maken. Omdat we al onze deuren op maat maken, kies je dus zelf de look die jouw landelijke deur met zich mee brengt.

Ben je bijvoorbeeld geen fan van een super strakke look? Laat dan de scharnieren meer uitstralen, kies voor een klink met meer karakter en combineer de juiste kleur en beslag. We staan je hier graag in bij.

Landelijke binnendeuren in combinatie met natuursteen
Landelijke binnendeuren close-up
Uitgebreid aanbod

Welk deursysteem bij landelijke deuren?

Een strak landelijke binnendeur kan je voorzien van verschillende systemen die elk hun voordelen en nadelen hebben. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een pivoterende landelijk deur te plaatsen, een standaard landelijke draaideur…

De mogelijkheden zijn enorm uitgebreid. Ook klinken en scharnieren kunnen in verschillende uitvoeringen gemonteerd worden om de look van jouw landelijke deur helemaal ‘af’ te maken.

FAQ

Veel gestelde vragen

In een landelijk interieur voelt een landelijke deur zich natuurlijk volledig thuis. Het hout en de details erin sluiten zich naadloos aan bij de rest van het interieur.

Heb je een andere vraag?

Staat jouw vraag er niet tussen of heb je graag nog wat extra informatie voor je een deur koopt? Laat gerust iets weten of kom langs. We helpen je graag verder bij de juiste keuze te maken.

Hoe gaan we te werk?

Stappenplan voor het aankopen van landelijke binnendeuren

Stel je binnendeuren op maat samen in onze showroom

Kom langs in onze showroom in Meerhout en ontdek onze eindeloze mogelijkheden voor binnendeuren. We tonen je verschillende modellen en vertellen je alles over de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Tijdens dit bezoek bepaal je jouw voorkeuren, waarna we een totaalofferte samenstellen. Zo weet je meteen wat jouw nieuwe deuren zullen kosten, inclusief plaatsing.

Persoonlijke opmeting ter plaatse

Wanneer je jouw nieuwe landelijke binnendeuren bestelt, spreken we meteen een datum af voor gedetailleerde opmetingen ter plaatse en voor de plaatsing zelf. Zo zijn we 100% zeker dat de binnendeuren naadloos passen in de voorziene deuropeningen. Deze opmetingen zijn noodzakelijk voor het uitwerken van technische productietekeningen.

Vakkundige plaatsing door onze vakmensen

Voor de plaatsingsdatum bevestigen we onze komst. Onze eigen vakmensen staan in voor een perfecte plaatsing en afwerking. We leveren alles netjes op. Bij een vervanging van bestaande deuren nemen we, indien gewenst, de oude deuren en het afval mee zodat je meteen van jouw nieuwe deuren kunt genieten.

Binnendeuren op maat

Peeters Interieur te Meerhout

Binnendeuren op maat vormen de specialiteit van Peeters Interieur. Met ons zelfontwikkelde gamma Adooré behoren we tot de absolute trendsetters voor moderne deuren in België. Voor allerlei soorten deuren op maat ben je bij ons aan het juiste adres.

Dankzij onze eigen lakkerij en met onze jarenlange ervaring werken we elke deur naar wens af. Iedere binnendeur wordt na een persoonlijke opmeting vervaardigd in ons eigen werkatelier. De professionele plaatsing en afwerking gebeurt door eigen vakmensen.

Kom gerust langs in onze showroom in Meerhout om inspiratie op te doen en advies op maat te krijgen.