Uitstraling van een stalen deur

Steel look deuren

Een steel look deur (of steel wood), ook wel stalen look deur genoemd, heeft de unieke uitstraling van een stalen deur, maar is gemaakt uit (meestal zwart) gepoederlakt aluminium of hout. Deze moderne interpretatie van de oude gietijzeren deuren voegt aan elke ruimte een stijlvolle, moderne, strakke touch toe.

Zwarte dubbele steel look deur in een moderne setting
Moderne steel look deur in een prachtig interieur
Perfect in een modern interieur

Elegant, strak en uniek

Steel look deuren met glas en een zwarte afwerking voelen zich 100% thuis in een modern interieur. Maar ze passen ook naadloos in de meer klassieke interieurstijlen door hun neutrale, doch speciale kleur en afwerking.

Doordat we ze altijd 100% op maat maken, komen deze eigenschappen perfect tot uiting. Ook kies je dus zelf welke klinken je laat plaatsen, met of zonder slot…

Er zijn 2 mogelijke varianten van steel look deuren. Steel wood is een deur uit hout die een stalen uiterlijk heeft. De andere variant bestaat uit aluminium en volgt hetzelfde principe. Deze is enkel beschikbaar als pivot.

Stylish én praktisch

Het materiaal van een steel look deur

Mat zwart gepoederlakt aluminium is de klassieker die voor de meeste steel look deuren gebruikt wordt. Het is een enorm stevig, maar licht materiaal dat ook nog onderhoudsvriendelijk is. Kortom, een modern materiaal dat stylish én praktisch is. Hout is ook een optie bij ons.

De gebruikte materialen van een steel look deur hebben als voordeel dat ze gemakkelijk zijn qua onderhoud. Dit komt doordat ze afgewerkt zijn met een poedercoating die roest en vervorming tegengaat. We raden wel aan om ze regelmatig schoon te maken. Zo zal je lang van jouw nieuwe deuren kunnen genieten.

Stalen pivoterende deur pivot detail
Een uitstekende keuze

Pivoterende steel look deur

Een steel look deur plaatsen we meestal met pivotscharnieren. Je kan ze dan openen in beide richtingen. Ook als je jouw handen bijvoorbeeld vol hebt, kan je de pivoterende steel look deur gemakkelijk openduwen.

De pivotscharnieren zitten bij de meest moderne varianten al in de deur verwerkt, waardoor ze als het ware onzichtbaar zijn wanneer de deur gesloten is. Deze moderne varianten zorgen voor extra minimalisme en stijl doordat dorpels en andere visueel storende elementen weggewerkt zijn.

FAQ

Veel gestelde vragen

Een steel look deur ziet eruit als een stalen deur, maar is niet gemaakt van staal of smeedijzer. De profielen zijn gemaakt uit aluminium in combinatie met kleine of grote glazen ramen uit gehard glas.

Heb je een andere vraag?

Staat jouw vraag er niet tussen of heb je graag nog wat extra informatie voor je een deur koopt? Laat gerust iets weten of kom langs. We helpen je graag verder bij de juiste keuze te maken.

Hoe gaan we te werk?

Stappenplan voor het aankopen van steel look deuren

Stel je binnendeuren op maat samen in onze showroom

Kom langs in onze showroom in Meerhout en ontdek onze eindeloze mogelijkheden voor binnendeuren. We tonen je verschillende modellen en vertellen je alles over de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Tijdens dit bezoek bepaal je jouw voorkeuren, waarna we een totaalofferte samenstellen. Zo weet je meteen wat jouw nieuwe deuren zullen kosten, inclusief plaatsing.

Persoonlijke opmeting ter plaatse

Wanneer je jouw nieuwe binnendeuren bestelt, spreken we meteen een datum af voor gedetailleerde opmetingen ter plaatse en voor de plaatsing zelf. Zo zijn we 100% zeker dat de binnendeuren naadloos passen in de voorziene deuropeningen. Deze opmetingen zijn noodzakelijk voor het uitwerken van technische productietekeningen.

Vakkundige plaatsing door onze vakmensen

Voor de plaatsingsdatum bevestigen we onze komst. Onze eigen vakmensen staan in voor een perfecte plaatsing en afwerking. We leveren alles netjes op. Bij een vervanging van bestaande deuren nemen we, indien gewenst, de oude deuren en het afval mee zodat je meteen van jouw nieuwe deuren kunt genieten.

Binnendeuren op maat

Peeters Interieur te Meerhout

Binnendeuren op maat vormen de specialiteit van Peeters Interieur. Met ons zelfontwikkelde gamma Adooré behoren we tot de absolute trendsetters voor moderne deuren in België. Voor allerlei soorten deuren op maat ben je bij ons aan het juiste adres.

Dankzij onze eigen lakkerij en met onze jarenlange ervaring werken we elke deur naar wens af. Iedere binnendeur wordt na een persoonlijke opmeting vervaardigd in ons eigen werkatelier. De professionele plaatsing en afwerking gebeurt door eigen vakmensen.

Kom gerust langs in onze showroom in Meerhout om inspiratie op te doen en advies op maat te krijgen.