Binnendeuren op maat

Showroom binnendeuren regio Antwerpen

Peeters Interieur in Meerhout, provincie Antwerpen, is gespecialiseerd in binnendeuren op maat. Met ons eigen gamma, Adooré, zijn we toonaangevend in moderne deuren in België. Voor allerlei maatwerkdeuren kun je bij ons terecht.

Dankzij onze eigen lakkerij en jarenlange ervaring kunnen we elke deur precies naar wens afwerken. Elke binnendeur wordt na een persoonlijke opmeting in ons eigen atelier gemaakt. De professionele plaatsing en afwerking worden uitgevoerd door onze eigen vakmensen.

Uit de provincie Antwerpen ontvangen wij dagelijks de meeste bezoekers.

Mogen we jou ook verwachten in onze showroom om je binnendeuren te kiezen?

Binnendeuren op maat

Showroom binnendeuren regio Antwerpen

Peeters Interieur in Meerhout, provincie Antwerpen, is gespecialiseerd in binnendeuren op maat. Met ons eigen gamma, Adooré, zijn we toonaangevend in moderne deuren in België. Voor allerlei maatwerkdeuren kun je bij ons terecht.

Dankzij onze eigen lakkerij en jarenlange ervaring kunnen we elke deur precies naar wens afwerken. Elke binnendeur wordt na een persoonlijke opmeting in ons eigen atelier gemaakt. De professionele plaatsing en afwerking worden uitgevoerd door onze eigen vakmensen.

Uit de provincie Antwerpen ontvangen wij dagelijks de meeste bezoekers.

Mogen we jou ook verwachten in onze showroom om je binnendeuren te kiezen?

Binnendeuren regio Antwerpen

Moderne deuren

Bij een hedendaags interieur horen moderne binnendeuren. Minimalisme en stijl zijn hierbij essentieel.

Door hun strakke lijnen of juist door bijna onzichtbaar te zijn, benadrukken ze strakheid en minimalisme.

Het strakke design van een moderne binnendeur maakt deze zeer veelzijdig en creëert een gevoel van ruimte.
Zeer populaire binnendeuren in de provincie Antwerpen.

Schuifdeuren

Schuifdeuren verbinden ruimtes in je huis op een unieke manier.

Ze zorgen voor een geruisloze en vloeiende bediening en bieden een ruimtegevoel.

Bovendien zijn ze zeer veelzijdig.

Vrijwel elk deurpaneel kan als schuifdeur worden geïnstalleerd.

Je hebt de vrijheid om het formaat van de deur naar eigen wens te bepalen, waarbij het formaat zelfs groter kan zijn dan de deuropening.

Blokdeuren

Wil je het minimalisme in je huis naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor een blokdeur.

Dit deurtype is strak en netjes, en staat symbool voor moderniteit. Hierdoor past het perfect in elk modern interieur, maar het past ook bij vrijwel alle andere interieurstijlen.

Een blokdeur wordt geïnstalleerd in een strakke omlijsting van slechts 40mm breed en 3mm dik.

Stalen deuren

Een stalen deur biedt een stijlvolle, minimalistische uitstraling met een luxe touch aan elk interieur.

Ze passen perfect in moderne interieurs, maar zijn ook een prachtige aanvulling op andere interieurstijlen.

Stalen deuren zijn voorzien van grote glaspartijen en een stalen frame.

Deze deuren leiden niet af van het interieur, maar accentueren juist de schoonheid ervan op een unieke en subtiele wijze.

Steel look deuren

Steel look deuren zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Je ziet ze vaak in moderne interieurs, maar ze passen ook goed bij andere stijlen.

Hun stijlvolle en moderne uitstraling brengt een gevoel van luxe in elke ruimte.

Deze deuren zijn vervaardigd uit aluminium of hout en afgewerkt met een speciale coating die ze een stalen look geeft.

Pivoterende deuren

Deze deur maakt gebruik van draaipunten aan het plafond en de vloer, waardoor ze in beide richtingen kunnen draaien. De nieuwste modellen hebben onzichtbare scharnieren.

Pivoterende deuren kunnen worden vastgezet op 0° en 90°, waardoor ze perfect zijn voor doorgangen die vaak open blijven. Ze zijn ook een geweldige optie voor hoge en brede deuropeningen.

Landelijke deuren

Landelijke deuren brengen een natuurlijke touch in elk interieur. Ze zijn natuurlijk op hun plek in een landelijk interieur, maar kunnen ook in andere stijlen iets bijzonders toevoegen.

Door verticale groeven of panelen in te frezen, geven we de deur een landelijke uitstraling.

Onze binnendeuren worden altijd op maat gemaakt voor regio Antwerpen.

Landelijke deuren zorgen voor rust, ruimte en een ontspannen sfeer in je huis.

Aluminium binnendeuren

Aluminium is een duurzaam en modern materiaal, perfect geschikt voor deurframes vanwege zijn unieke eigenschappen en voordelen.

Een deur met een aluminium frame, zoals de SignALUre van Adooré, biedt diverse voordelen.

Het is extra vochtbestendig, zorgt voor een stabieler deurblad, en heeft een strakke, moderne look.
Hoe gaan we te werk?

Stappenplan

FAQ

Veel gestelde vragen over binnendeuren in Antwerpen

Vanaf opmeting tot plaatsing bedraagt de gemiddelde levertijd +/- 8 werkweken. Let wel op: in veel gevallen zit onze planning meer dan 8 weken vooraf vol, dus wacht niet tot het laatste moment om je deuren te bestellen en zorg dat je tijdig in de planning zit. Opmeting kan altijd op een later tijdstip ingepland worden. Kom zeker ook tijdig langs voor info en / of een offerte aangezien de keuze van je deuren invloed kunnen hebben op andere factoren in je bouw zoals het pleisterwerk, chape / vloer (uitzetvoegen en vloerovergangen), de plinten, etc.

Wanneer je bij ons je binnendeuren bestelt, voorzien wij steeds een opmeting ter plaatse om zeker te zijn dat alle maten correct zijn. Om een correcte offerte te ontvangen, kan het echter wel handig zijn om zelf al eens de maten te nemen (bij benadering). Hoe meer info, hoe concreter en correcter je offerte.

Het plaatsen van de deuren gebeurt best zo laat mogelijk in de bouw/verbouwfase. Na het plaatsen van de deuren volgen enkel nog het plaatsen van de plinten en de schilderwerken. Zeker bij gelakte deuren kunnen de deuren best zo laat mogelijk geplaatst worden. Des te minder kans op beschadiging als men nog met grote elementen moet passeren of er nog andere werken moeten gebeuren. Daarnaast is het ook zeer belangrijk dat het vochtgehalte in je bouw niet te hoog meer is en dat er al verwarming voorzien is. De minimale temperatuur in de woonst dient +/- 14° te bedragen. Dit om vochtproblemen en kromtrekking van de deurbladen tegen te gaan.

Binnendeuren kunnen op zich relatief makkelijk vervangen worden. Toch zijn er heel wat elementen waar je rekening mee moet houden bij het vervangen van binnendeuren:

  • Plinten moeten mogelijk aangepast / terug aan gewerkt / bij gezet worden
  • In sommige gevallen dient het pleisterwerk bijgewerkt te worden. Het kan gebeuren dat bij het uitbreken van de oude deuren het pleisterwerk afbrokkelt.
  • Muren moeten mogelijk opnieuw geschilderd worden. Zie je dat niet zitten, kies dan een omlijsting die minimaal even breed is als de huidige en liefst nog ietsje breder.

Wil je in je nieuwbouw woning bijvoorbeeld om budgettaire redenen voorlopig deuren plaatsen, werk dan de plinten nog niet aan en schilder nog niet of zet enkel een grondlaag op de muren. Zeker als je de deuren op relatief korte termijn (na een paar jaar) wil vervangen. Dit bespaart je een hoop moeite en kosten bij het vervangen je deuren.

Je kan ervoor kiezen om je binnendeuren zelf te schilderen. De meeste deuren zijn zowel gelakt verkrijgbaar als in schilderversie. Wil je een mooi resultaat bekomen, hou er dan wel rekening mee dat je de deurbladen best uit de omkasting haalt en het beslag demonteert. Op die manier kan je veel nauwkeuring werken en zal het eindresultaat een stuk fijner zijn. Mocht je echter kiezen voor gelakte deuren je wil jaren later je deuren toch schilderen, dan is dat ook perfect mogelijk. Een primer is dan zelfs niet nodig; je kan ze meteen overschilderen.

Dit hangt af van veel verschillende factoren: het gebruikte materiaal, de gekozen afwerking, het type frame etc. Informeer goed bij jouw plaatser om verrassingen te vermijden. Kom langs Peeters Interieur en krijg meteen een prijsofferte mee!

Dit verschilt per deurtype. Een schuifdeur en pivotdeur plaatsen neemt veel meer tijd in beslag dan bijvoorbeeld een blokdeur monteren. Wanneer we de plaatsing inplannen, laten we weten hoe lang we ongeveer nodig hebben. Zo ben je goed op de hoogte.

Heb je een andere vraag?

Staat jouw vraag er niet tussen of heb je graag nog wat extra informatie voor je een deur koopt? Laat gerust iets weten of kom langs. We helpen je graag de juiste keuze te maken.

Stel je binnendeuren op maat samen in onze showroom

Kom langs in onze showroom in Meerhout en ontdek onze prachtige binnendeuren. We tonen je diverse modellen en vertellen je alles over de materialen en mogelijkheden tot afwerking. Tijdens dit bezoek bepaal je jouw voorkeuren, waarna we een volledige offerte op maat samenstellen. Zo weet je supersnel wat jouw nieuwe deuren zullen kosten, inclusief plaatsing.

Persoonlijke opmeting ter plaatse regio Antwerpen

Wanneer je jouw nieuwe binnendeuren bestelt regio Antwerpen, spreken we meteen een datum af voor gedetailleerde opmetingen ter plaatse en voor de plaatsing zelf. Zo zijn we 100% zeker dat de binnendeuren naadloos passen in de voorziene deuropeningen. Deze opmetingen zijn noodzakelijk voor het uitwerken van technische productietekeningen.

Vakkundige plaatsing door onze vakmensen

Voor de plaatsingsdatum bevestigen we onze komst. Onze eigen vakmensen staan in voor een perfecte plaatsing en afwerking regio Antwerpen. We leveren alles netjes op. Bij een vervanging van bestaande deuren nemen we, indien gewenst, de oude deuren en het afval mee zodat je meteen van jouw nieuwe deuren kunt genieten.

Reviews

Wat zeggen onze klanten?