Peeters Interieur

Over ons

Peeters Interieur

Maatwerk uit eigen atelier, vakmanschap voor de plaatsing

Peeters Interieur is een familiebedrijf waar zaakvoerder Wim Peeters en partner Shana Geboers nog steeds het rechtstreekse aanspreekpunt vormen voor de klanten. Shana concentreert zich op de klantenbegeleiding. Wim staat in voor de technische coördinatie.

Ze worden bijgestaan door een gemotiveerd team van een tiental medewerkers die actief zijn in het werkatelier of zich richten op plaatsingen en afwerking.

Wil je je laten begeleiden door een bekwaam team met een gestroomlijnd stappenplan?

Peeters Interieur

Waar zijn we actief?

Om klanten optimaal te ontvangen, richtte Peeters Interieur in zijn nieuwe bedrijfsgebouwen in Meerhout een uitgebreide showroom in. 

Peeters Interieur is actief in een ruime regio. Deze laat zich grotendeels afbakenen door de Antwerpse Kempen (regio’s Geel, Herentals, Mol, Turnhout, Kasterlee, Balen…), volledig Limburg (Hasselt, Genk, Lommel, Tessenderlo…) en delen van Vlaams-Brabant (Diest, Aarschot, Averbode…).

Staat jouw regio hier niet tussen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Peeters Interieur

Specialisatie

Peeters Interieur beschikt over een eigen werkatelier en een tiental vakbekwame medewerkers. Elke opdracht omvat 100% maatwerk.

Onze focus ligt vooral op binnendeuren, met specialisatie in strak landelijke & moderne binnendeuren. Hiernaast hebben we ook veel ervaring met stalen deuren en steel look deuren (hout & aluminium).

Heb je een vraag voor ons over binnendeuren? Kom dan langs in onze toonzaal. We helpen je graag met de juiste keuze te maken.

Hoe gaan we te werk?

Stappenplan

Stel je binnendeuren op maat samen in onze showroom

Kom langs in onze showroom in Meerhout en ontdek onze eindeloze mogelijkheden voor binnendeuren. We tonen je verschillende modellen en vertellen je alles over de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Tijdens dit bezoek bepaal je jouw voorkeuren, waarna we een totaalofferte samenstellen. Zo weet je meteen wat jouw nieuwe deuren zullen kosten, inclusief plaatsing.

Persoonlijke opmeting ter plaatse

Wanneer je overtuigd bent van ons voorstel, maken we een afspraak voor gedetailleerde opmetingen ter plaatse. Zo zijn we 100% zeker dat binnendeuren naadloos passen in de voorziene deuropeningen. Deze opmetingen zijn noodzakelijk voor het uitwerken van technische productietekeningen. Tijdens het maken van de afspraak voor de opmeting, spreken we meteen ook een plaatsingsdatum af.

Vakkundige plaatsing door onze vakmensen

Een tweetal weken voor de plaatsingsdatum bevestigen we onze komst. Onze eigen vakmensen staan in voor een perfecte plaatsing en afwerking. We leveren alles netjes op. Bij een vervanging van bestaande deuren nemen we, indien gewenst, de oude deuren en het afval mee zodat je meteen van jouw nieuwe deuren kunt genieten.